Sa ekološke planine Radan.

Potpuno prirodno, bez veštačkih boja i aroma.

Sremuš eliksir
Srpska Vijagra

Sremuš - eliksir mladosti.  Sremuš je kralj jestivog bilja sličan belom luku, on je biljka Evrope pa je zaštićen od prekomernog branja, raste na cistim blagim uvalama kraj potoka, zaklonjen visokim krošnjama bukovog drveća.. Sremuš spada medju 4 planetarne biljke {ostale 3 su žen sen, aloja i ginko}. Ako se zna da su ostale biljke dosta konzumirane kod nas, pitamo se šta je sa našim lekovitim kraljem, zašto je nepravedno zapostavljen, on je božiji dar i treba ga ceniti kao da je od samoga zlata. Ni jedna biljka na svetu nije tako delotvorna za čišćenje želudca, creva i krvi, kao Sremuš. Priča se da ga medvedi traže kada se probude iz zimskog sna da bi njime očistili ceo organizam, zato se još i zove i "Medveđi luk".

 

Eliksir Sremuš proizveden je u domaćoj radinosti, sa srednjevekovnim receptima, koje je sakupljala i isprobavala dugo godina Slobodanka Simć - Dana. Sada sa ponosom može sa Vama da podeli ovaj lekoviti napitak.


U drevnim zapisima kaluđera stoji da su Sremuš najviše jeli pastiri, a njegovo magično dejstvo im je darivalo decu i u 80-toj godini života, zato je nazvan “Srpska vijagra”.

Sremuš ima neogranicena lekovita dejstva:


- biljni antibiotik - pomaže kod kašlja
- obnavlja ćelije
- čisti krvne sudove
- snižava krvni pritisak i holesterol
- za dobar san
- za bolji rad srca
- jača imunitet
- podstiče proces pamćenja
- sprečava nastanak ateroskleroze
- izbacuje i neutrališe otrove
- pomaže kod tuberkoloze pluća
- pomaže kod kožnih bolesti
- ublažava nesvesticu
- srpska vijagra

Uzima se ujutru po 1\2 do 1 časica, da bi vam dan bio kao božji san.